Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa parasiti acest site acum.

Administratorul acestui site poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza site-ul. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizatori daca acesta continua sa foloseasca site-ul web.

Prin intermediul sectiunilor sale, www.metal-automotive.ro ofera utilizatorilor informatii despre despre podusele pe care le comercializeaza.

Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale si se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator.

S.c. METAL DM AUTOMOTIVE s.r.l. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe www.metal-automotive.ro
S.c. METAL DM AUTOMOTIVE s.r.l. nu este responsabila de nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.metal-automotive.ro

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de catre administratorul site-ului utile. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor apica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. S.c. METAL DM AUTOMOTIVE s.r.l. nu isi asuma responsabilitatea informatiilor prezente pe site-urile acestor terti.